Novosti
open gates it konferencija

Dođite na developersku konferenciju Open Gates!

Open Gates je developerska konferencija koja se održava u rujnu svake godine u Đakovu. Organiziramo ju jer želimo obogatiti lokalnu zajednicu novim znanjima, unaprijediti đakovačko i slavonsko gospodarstvo te potaknuti mlade ljude na učenje i otkrivanje novih tehnologija.

Prošle godine je mjesto održavanja bila središnja nadbiskupijska i sveučilišna knjižnica u centru grada, čiji je prostor primio preko 250 gostiju. Ovogodišnja konferencija bit će 26. rujna (četvrtak) 2024. godine na istoj lokaciji, pri čemu očekujemo sličan broj posjetitelja.

Cijena ulaznica je simbolična i iznosi 10 eura. Prikupljeni iznos udvostručit ćemo i uručiti nekoj od humanitarnih udruga s područja Đakova. Prošle godine to je bio Neven, udruga koja pomaže osobama s teškoćama u razvoju. Za učenike i studente ulaz se ne naplaćuje.

Call for papers – budi predavač na Open Gates

Pozivamo sve zainteresirane developere, Scrum Mastere, DevOps i QA inženjere da se prijave kao speakeri i prenesu svoje znanje i entuzijazam na posjetitelje! Prijaviti se možete na ovoj poveznici, gdje ćete ujedno dobiti kratke smjernice kako koncipirati predavanje.

Prošlogodišnji predavači bili su Sofascore CTO Josip Stuhli, Denis Grahovac iz Rimac Technology, dekan i profesori s FERIT-a te direktor tvrtke OTSI, OG-CS-ova partnera iz Indije. S obzirom da je konferencija u devetom mjesecu, ovogodišnje teme i predavanja još su u statusu izrade. Svejedno možemo reći kako će predavanja biti u jednakoj mjeri zanimljiva baš kao i prošli put. Sve informacije možete pratiti na stranici Open Gates, gdje se možete registrirati kao posjetitelj i gdje će se redovno objavljivati sve novosti vezane za konferenciju.

Tko smo mi

OG Consultancy Services, ili kraće OG-CS, je softverska tvrtka iz Đakova, koja trenutno ima oko 40 zaposlenih developera i DevOps inženjera. Radimo s cutting-edge tehnologijama, sve poslovne procese od početka do kraja vode Scrum Masteri, a za besprijekornu funkcionalnost svakog dijela koda brinu se QA inženjeri. Klijentima također pružamo konzultantske usluge za Veeva Vault, sustav za upravljanje dokumentima implementiran u proizvodni proces klijenta. Neki od naših klijenata su svjetski industrijski i tehnološki giganti BASF i Deutsche Bahn.

Open Gates lokacija
Lokacija konferencije Open Gates

Autor

Marko Lubar

Ova stranica koristi kolačiće da bi poboljšalo korisničko iskustvo, više o tome možete saznajte na našoj stranici "politika privatnosti"

Politika privatnosti