Novosti Backend Development DevOps Frontend Development QA Testing
open gates it konferencija

Save the date! OG-CS organizira developersku konferenciju

OG Consultancy Services je firma koja razvija softver za najveće kompanije svijeta. Radimo s najmodernijim tehnologijama, što su prepoznali klijenti kao što su BASF, Deutsche Bahn, T-Com i Volkswagen. S ponosom ističemo kako njihove proizvodne procese pokreće upravo naš kod.

Iako smo u poslovnom smislu orijentirani na cijeli svijet, naš fokus je zapravo na Đakovu i Slavoniji. Mi smo prije svega đakovačka tvrtka, zbog čega nam je velika želja unaprijediti lokalnu zajednicu. A jedan od načina kako to činimo je organizacija developerske konferencije Open Gates. Đakovčani će se sjetiti kako smo još 2019. organizirali ovakvu konferenciju, no zbog pandemije virusa COVID-19 u sljedećim godinama to nije bilo moguće ponoviti.

Ovogodišnji OG-CS Open Gates održat će se 27. rujna 2023. godine. Konferencija će biti cjelodnevnog karaktera, a u planu su predavanja u dva paralelna streama, kojima će se pokriti različite developerske teme. Sama predavanja su još u fazi koncepta, ali već sad možemo istaknuti kako će među predavačima biti neki od naših partnera iz najuglednijih svjetskih kompanija. Open Gates će ugostiti okvirno stotinu sudionika, a održat će se u našoj zgradi u Đakovu. U sljedećim tjednima i mjesecima javit ćemo se s više detalja.

Autor

Marko Lubar

Ova stranica koristi kolačiće da bi poboljšalo korisničko iskustvo, više o tome možete saznajte na našoj stranici "politika privatnosti"

Politika privatnosti