Novosti
og-cs prvih 10 godina

OG-CS je proslavio svojih prvih 10 godina

U srijedu, 25. rujna naša je firma proslavila prvih 10 godina postojanja. Desetljeće razvoja, učenja i rasta zajednički su obilježili naši djelatnici iz Đakova i Offenburga. Pritom su nam se pridružili naši partneri i prijatelji, uz prigodnu tortu i zdravicu. Kao i uvijek, iskoristili smo priliku da učinimo dobro djelo.

Prvih 10 godina OG-CS-a

OG-CS je osnovan u Đakovu sada već pomalo davne 2014. godine kao dio OG Consultancy Services Group iz Njemačke, kojeg još čine OG Consultancy Services GmbH i TecsIT UG & Co.KG. Počeli smo kao developerska firma sa samo jednim developerom, dok nas danas ima gotovo 40. Jedna mala zanimljivost vezana za naš početak, a na koju smo jako ponosni: isti taj prvi developer još uvijek radi za nas. 🙂 Zajedno s brojem zaposlenika narastao je broj projekata i broj klijenata, zato danas s ponosom ističemo kako razvijamo softver za neke od najvećih svjetskih kemijskih i transportnih kompanija.

og-cs 10 godina

Slavljenička torta za još bolju budućnost

Svako pravo slavlje treba obilježiti s dobrom tortom, a mi smo se oko naše torte zaista potrudili. Ne slavi se svakog dana prvih 10 godina postojanja! Zajednički su je razrezali članovi uprave OG-CS-a, a svi naši zaposlenici su je isto tako zajednički pojeli.

OG-CS uvijek uz Đakovo

Ovako lijep jubilej iskoristili smo ne samo za proslavu, nego i da se sjetimo naših Đakovčana kojima je potrebna pomoć. OG-CS je kao tvrtka – u čemu su, osim naše uprave sudjelovali i naši zaposlenici – donirala dobrotvorni prilog Josipu Habada, dječaku iz Đakova kojem je potrebna podrška za liječenje. Budući da OG-CS tradicionalno podržava lokalne škole i sportske klubove, jednako rado smo se odazvali i u ovom slučaju. Prigodan poklon i odgovarajuću novčanu donaciju malome Josipu uručio je naš direktor Ante Trbara, s nadom da ćemo mu pomoći u ostvarenju prvog koraka.

og-cs 10 godina josip habada

Naših prvih deset godina obilježeno je konstantnim rastom, velikim klijentima i značajnim projektima. Naši planovi i projekti koji su u pripremi jamče kako će i godine koje su pred nama biti jednako produktivne.

Autor

Marko Lubar

Ova stranica koristi kolačiće da bi poboljšalo korisničko iskustvo, više o tome možete saznajte na našoj stranici "politika privatnosti"

Politika privatnosti