OG-CS je firma iz Đakova koja razvija softver za neke od najvećih svjetskih kemijskih, transportnih i telekomunikacijskih kompanija. Osnovani smo 2014. godine kao dio OG Consultancy Services Group iz Njemačke, kojeg još čine OG Consultancy Services GmbH i TecsIT UG & Co.KG. O nama najviše govori naš rad: naš kod pokreće neke od najkompleksnijih proizvodnih i poslovnih procesa današnjice. Radeći na njima stekli smo neprocjenjivo znanje i iskustvo, koje konstantno nadograđujemo.

Iza svakog našeg proizvoda stoje timovi sastavljeni od vrhunskih profesionalaca, fokusiranih na isporuku inovativnih rješenja. U OG-CS-u smatramo da je svaki zaposlenik ključan za uspjeh kompanije. Zato se OG-CS može pohvaliti višegodišnjom lojalnošću svakog sistemaša i developera.

Ante Trbara
Ante Trbara
Izvršni direktor
Markus Schmelzle
Markus Schmelzle
Izvršni direktor
Marijana Lovaković
Marijana Lovaković
Direktorica

Radimo s najmodernijim tehnologijama, upijajući nova znanja i vještine. Primarno radimo backend, gdje okosnicu čini Java. Uz nju su neizostavni Spring Boot, Angular i React, dok manji dio našeg angažmana pokriva Kotlin.

Svaki naš zaposlenik je specijaliziran za određeno područje ili tehnologiju. Zato održavamo OG-CS Workshops, koji su zamišljeni kao mjesto gdje će se to znanje podijeliti. Jednom mjesečno na raspolaganju nam jeTesla day‘, dan slobodan od obveza u kojem istražujemo nove i uzbudljive tehnologije po vlastitom izboru. Na raspolaganju nam je izbor između rada iz ureda ili rada od kuće. Radimo dobro, profesionalno i poštujemo rokove. Cijenimo trud, zalaganje i timski duh

Surađujemo s lokalnim školama čiji učenici pohađaju OG-CS Academy. Ondje ih naši eksperti upoznaju s modernim tehnologijama i najboljim praksama razvoja softvera. Organiziramo vlastite evente i predavanja, na koje pozivamo stručnjake i gospodarske subjekte. Objavljujemo članke i tutorijale, a također volimo ići na domaće i strane konferencije kako bismo produbili postojeće znanje ili stekli novo. Također svake jeseni u Đakovu organiziramo vlastitu IT konferenciju Open Gates, čime želimo unaprijediti lokalnu IT zajednicu.

Želja nam je unaprijediti lokalnu zajednicu, a to radimo kroz ono što volimo: učenje, sport i pomaganje drugima. Zato podržavamo škole, sportske klubove i različite udruge. OG-CS na taj način ne samo da postiže poslovne uspjehe, nego postiže i pogotke na nogometnim i rukometnim igralištima.

Ova stranica koristi kolačiće da bi poboljšalo korisničko iskustvo, više o tome možete saznajte na našoj stranici "politika privatnosti"

Politika privatnosti