office ogcs

Otvorene pozicije u našoj tvrtci daju informacije o profilu zaposlenika kakve trenutno tražimo. OG Consultancy Services trenutno traži DevOps inženjera, senior pozicija te dva Software developera, također senior pozicija. Junior pozicije su trenutno popunjene, ali pozivamo Vas da pratite našu stranicu u slučaju da se situacija promijeni. Više informacija o zahtjevima za svaku pojedinu poziciju saznat ćete na sljedećim stranicama:

Trenutno nema otvorenih pozicija

Trenutno nema otvorenih pozicija

OG-CS je softverska tvrtka sa sjedištem u Đakovu. Razvijamo softver, održavamo infrastrukturu, brinemo se o funkcionalnosti koda i pružamo konzultantske usluge za najveće kompanije svijeta. Ako želite saznati više o našoj tvrtci, pogledajte stranicu O nama. Na sličan način saznat ćete tko sve radi za nas, ako pregledate stranicu Naš team. U slučaju da pohađate srednju školu ili fakultet, kod nas možete pohađati stručnu praksu. Sve što je potrebno je prijaviti se u OG-CS Academy.

Ova stranica koristi kolačiće da bi poboljšalo korisničko iskustvo, više o tome možete saznajte na našoj stranici "politika privatnosti"

Politika privatnosti