Novosti
ekonomska škola đakovo OG-CS Academy

Ekonomska škola Đakovo na praksi u OG-CS-u

Počeo je još jedan OG-CS Academy, ljetna praksa u OG-CS-u za učenike đakovačkih srednjih škola. Do sada su OG-CS Academy pohađali učenici Strukovne škole ‘Antuna Horvata’, a ovog ljeta je i Ekonomska škola Đakovo poslala svoje web-dizajnere.

Ovog puta na OG-CS Academy sudjeluje šest učenika koji su upravo završili treći razred ekonomske škole: Marino Friedrich, Veronika Rakušić, Toni Orešković, Ena Majdančić, Marina Jurišić i Zvonimir Perošević. Prvi dan su proveli u podešavanju opreme i preuzimanju i pripremi alata za rad. Nakon toga učit će programiranje te korištenje osnovnih alata kojima se koristimo u OG-CS-u. Nadogradit ćemo njihovo već postojeće znanje iz JavaScripta i upoznati ih s frameworkom React. Isto tako, naučit će kako se Git koristi u svakodnevnom radu i zašto je poznavanje Gita važno za razvoj softvera. Inače, cjelokupna učenička ljetna praksa odvijat će se u našim uredima u Đakovu.

Uz učenike srednje škole, OG-CS Academy primit će i studente na studentsku praksu, koja će započeti sredinom srpnja. S obzirom da su studenti iz različitih dijelova Hrvatske, studentska praksa obavit će se po remote principu rada.

Autor

Marko Lubar

Ova stranica koristi kolačiće da bi poboljšalo korisničko iskustvo, više o tome možete saznajte na našoj stranici "politika privatnosti"

Politika privatnosti