Novosti
Dovik Ferit og-cs

OG-CS na DOVIK 2023.

Osječki FERIT održao je novi DOVIK. Dan karijera namijenjen studentima i njihovim budućim poslodavcima organiziran je u dvorištu fakulteta, a topli listopadni dan pokazao se idealnim u tu svrhu. OG-CS, koji njeguje dobre odnose s ovom uglednom obrazovnom ustanovom, sudjelovao je s timom od pet developera, ispred kojih je bila naša direktorica. Organizirali smo nagradni kviz u kojem su se dijelile majice, šalice, USB stickovi i slične sitnice. FERIT može biti ponosan na svoje studente, koji su jako, jako dobro rješavali kviz, osvajajući lijepe nagrade.

Ujedno smo održali i jedno predavanje, čiji je fokus bio pomoći studentima pronaći posao odmah nakon fakulteta. Uspješno završiti školovanje, nažalost, ne znači i odmah se zaposliti. Očekivanja firmi su ponekad nerealno visoka, dok studenti nisu sigurni kako uopće nastupiti na tržištu rada. OG-CS i DOVIK su, nadamo se, pomogli otkloniti nedoumice.

Autor

Marko Lubar

Ova stranica koristi kolačiće da bi poboljšalo korisničko iskustvo, više o tome možete saznajte na našoj stranici "politika privatnosti"

Politika privatnosti