Novosti
SSŠ 'Antuna Horvata' og-cs

Učenici SSŠ ‘Antuna Horvata’ posjetili su OG-CS

Jučer su nas posjetili učenici trećeg razreda srednje strukovne škole ‘Antuna Horvata’, smjer Tehničar za računarstvo. OG-CS tradicionalno održava dobre odnose s ovom školom, čiji učenici tijekom srpnja i kolovoza pohađaju našu OG-CS Academy, ljetnu praksu tijekom koje uče osnove programiranja.

SSŠ 'Antuna Horvata' Đakovo

Neki od naših gostiju daroviti su budući programeri, koji se kroz ovakve posjete upoznavaju s načinom funkcioniranja jedne softverske tvrtke. U našem slučaju to nije samo development nego također QA i DevOps, što našim klijentima daje zaokružen i temeljito testiran završni proizvod. Održali smo im dva predavanja, jedno vezano za DevOps, a drugo vezano za razvoj softvera.

Zanimljivost za kraj: u OG-CS-u rade tri bivša učenika škole ‘Antuna Horvata’, koji su se kroz ljetnu praksu iskazali kao talentirani programeri. Od tada su samostalno razvili našu internu aplikaciju za praćenje radnog vremena i sudjeluju u razvoju zanimljivih i izazovnih projekata za klijente naše tvrtke.

SSŠ 'Antuna Horvata'

Autor

Marko Lubar

Ova stranica koristi kolačiće da bi poboljšalo korisničko iskustvo, više o tome možete saznajte na našoj stranici "politika privatnosti"

Politika privatnosti