Novosti
Open Gates call for papers

U rujnu opet organiziramo IT konferenciju Open Gates

Ove godine ponovno organiziramo IT konferenciju Open Gates! Baš kao i prošle godine, konferencija će se održati u rujnu s brojnim zanimljivim gostima i temama. Prošlogodišnji Open Gates bio je odlično posjećen, a kao predavači su se istaknuli Sofascore, Rimac Technology te osječki FERIT.

Što je Open Gates

Open Gates je developerska konferencija koja se u organizaciji naše tvrke svake godine održava u Đakovu. Prošle godine je mjesto održavanja bila središnja nadbiskupijska i sveučilišna knjižnica u centru grada, čiji je prostor primio preko 250 gostiju. Ovogodišnja konferencija bit će 26. rujna (četvrtak) 2024. godine na istoj lokaciji.

Open Gates lokacija
Središnja nadbiskupijska i sveučilišna knjižnica u Đakovu

Prošlogodišnji gosti bili su Sofascore CTO Josip Stuhli, Denis Grahovac iz Rimac Technology, dekan i profesori s FERIT-a te direktor tvrtke OTSI, našeg partnera iz Indije. S obzirom da je konferencija tek u devetom mjesecu, ovogodišnje teme i predavanja još su u statusu izrade. Svejedno možemo reći da će gosti biti jednako zanimljivi baš kao i prošli put. Sve informacije možete pratiti na stranici Open Gates, gdje se možete registrirati kao posjetitelj i gdje ćemo redovno objavljivati sve novosti vezane za konferenciju.

Open Gates
Prošlogodišnji Open Gates

Sav prihod od ulaznica bit će doniran u dobrotvorne svrhe. Cijena ulaznica za Open Gates simboličnih 10 eura, s tim da je za učenike i studente ulaz besplatan. Isto tako, OG-CS će taj iznos udvostručiti i uručiti nekoj od udruga s područja Đakova. Prošle godine to je bio Neven, udruga koja pomaže osobama s teškoćama u razvoju.

Call for papers – budi predavač na Open Gates

Cilj konferencije je obogatiti lokalnu zajednicu novim znanjima, unaprijediti đakovačko i slavonsko gospodarstvo te potaknuti mlade ljude na učenje i otkrivanje novih tehnologija. Zato pozivamo sve zainteresirane developere, Scrum Mastere, DevOps i QA inženjere da se prijave kao speakeri i prenesu svoje znanje i entuzijazam na posjetitelje. Prijaviti se možete na ovoj poveznici, gdje ćete ujedno dobiti kratke smjernice kako koncipirati predavanje. Vidimo se u rujnu!

Autor

Marko Lubar

Ova stranica koristi kolačiće da bi poboljšalo korisničko iskustvo, više o tome možete saznajte na našoj stranici "politika privatnosti"

Politika privatnosti