Novosti

Počeo je ljetni OG-CS Academy

Danas je počeo još jedan OG-CS Academy, ljetna praksa u OG-CS-u za učenike srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova. Zahvaljujući suradnji između naše dvije institucije, svakoga ljeta u našu tvrtku dolazi nekoliko učenika kako bi učila programiranje.

Ovog puta na OG-CS Academy sudjeluje sedam učenika koji su upravo završili treći razred srednje škole: Jakov Biuk, Maja Zorbaz, Marko Kubica, Borna Radoš, Martin Bosančić, Ivan Kovačić i Andrijan Barušić. Podijeljeni su u dvije grupe s tri, odnosno četiri učenika. Prva grupa (Biuk, Zorbaz, Kubica) pohađat će ljetnu praksu od 3. do 14. srpnja, a druga grupa od 17. do 28. srpnja. Tijekom prakse učit će programiranje u Javi te baratanje osnovnim alatima kojima se koristimo u OG-CS-u, kao što je primjerice Docker. Prvi dan smo proveli u podešavanju opreme i preuzimanju i pripremi alata za rad. Inače, cjelokupna učenička ljetna praksa odvijat će se u našim uredima u Đakovu.

Uz učenike srednje škole, OG-CS Academy primit će i studente na studentsku praksu, koja će započeti sredinom srpnja. S obzirom da su studenti iz različitih dijelova Hrvatske, studentska praksa obavit će se po remote principu rada.

Autor

Marko Lubar

Ova stranica koristi kolačiće da bi poboljšalo korisničko iskustvo, više o tome možete saznajte na našoj stranici "politika privatnosti"

Politika privatnosti